• Verhuur

Aggregaat huren?

Wilt u een generator of aggregaat huren? Bij De Wit Aggregaten kunt u terecht voor het huren van tijdelijke stroomvoorziening. Wij zijn al meer dan 30 jaar specialist in verkoop en verhuur van aggregaten en generatoren.

Onze aggregaten worden gebruikt in meerdere sectoren, zoals de evenementensector, zorg, bouw, grond-, weg- en waterbouw en meer. De aggregaten worden geleverd op locaties waar vraag is naar tijdelijke stroomvoorziening of als een noodvoorziening.

 

AGGREGAAT HUREN?

De Wit Aggregaten heeft een breed assortiment aan aggregaten. Dit varieert van Stage 5 aggregaten, geluid gedempte en stille aggregaten, hybride aggregaten, aggregaten in containers en toebehoren zoals lichtmasten en randapparatuur. Wat betreft vermogens kunt u een aggregaat huren van 1 kVa, maar ook van 1.000 kVa. In de prijslijsten kunt u vinden wat wij allemaal verhuren.

Neem vooral contact op, zodat wij u kunnen adviseren in alles wat er komt kijken bij het huren van een aggregaat. Hier spelen zaken mee zoals de bepaling van het benodigde vermogen, hybride aggregaten, brandstofleverantie, afwijkende spanningen, geluidsreductie, een stroomplan, milieueisen enz.

 

    Voornaam*

    Achternaam*

    Telefoon*

    Bericht*