• Service

Service

De Wit Aggregaten levert een totaalpakket aan diensten wat betreft de tijdelijk stroomvoorziening door aggregaten. Behalve de verkoop en verhuur van aggregaten en randapparatuur kunnen we voor u transport, installatie, inspectie, onderhoud en reparatie van de door ons geleverde producten verzorgen. Daarnaast kunnen wij u adviseren als u vragen hebt over tijdelijk stroomvoorziening, zoals het maken van een stroomplan, noodstroomvoorzieningen, huur- of koopbeslissingen, regelgeving, brandstofverbruik enz. Wij zijn u graag van dienst.

 

Onderhoud 

Bij De Wit Aggregaten kunt u ook terecht voor het onderhoud aan uw aggregaat. Wij beschikken over servicemonteurs die desgewenst op locatie onderhoud,  reparaties, inspecties en keuringen kunnen uitvoeren. Op verzoek kunt u servicecontract afsluiten, waarbij wij op reguliere basis het onderhoud, de inspectie en het testen van het aggregaat verzorgen. Informeert u naar de mogelijkheden.

 

Reparatie van aggregaten

De Wit Aggregaten kan tevens alle benodigde reparaties uitvoeren aan aggregaten. U kunt uw aggregaat na afspraak ter reparatie afleveren bij onze reparatieafdeling of wij kunnen een storingsmonteur langs sturen. Mocht een aggregaat (op locatie) niet snel te repareren zijn, dan hebben wij altijd een vervangend huuraggregaat voor u beschikbaar. Wij proberen eerst een goede schatting te maken van de te verwachten kosten, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen of een reparatie zinvol is en welke onderdelen vervangen dienen te worden. Ook buiten kantoortijden en in het weekend kunt u ons voor dringende zaken bereiken.

 

Keuring en inspectie

De Wit Aggregaten voert keuringen uit volgens de NEN3140 norm. Om ons verhuurmaterieel veilig en goed werkend te houden, worden aggregaten, verdeelkasten, kabels e.d. periodiek elektrisch gekeurd. Bij deze keuring worden o.a. geïnspecteerd of alle elektrische verbindingen deugdelijk zijn en getest of elektrische onderdelen, zoals aardlekautomaten, noodstoppen en stekkers naar behoren functioneren. Ook voor klanten kunnen wij (desgewenst op locatie) keuringen verzorgen. Defecte en niet goed fuctionerende onderdelen worden (in overleg) indien mogelijk gerepareerd of vervangen. Tevens wordt een keuringscertificaat afgegeven. In onze proefdraairuimte en op locatie kunnen we tevens vermogenstesten uitvoeren.

 

SCIOS-keuring

Sinds 2016 is het volgens het Activiteitenbesluit verplicht dat vast opgestelde noodstroomaggregaten met een thermisch vermogen groter dan 20KW gekeurd moeten worden volgens de Scope 4 van de SCIOS (Stichting Certificatie Inspectie en Onderhoud Stookinstallaties). Eerst wordt er een EBI (Eerste Bijzondere Inspectie) uitgevoerd en vervolgens om de 2 of 4 jaar afhankelijk van het vermogen een PI (Periodieke Inspectie). Deze keuring volgens de scope 4 (verbrandingsmotoren en – turbines) mag alleen uitgevoerd worden door gecertificeerde bedrijven. In deze keuring worden o.a. enkele emissiewaarden vastgesteld ter vergelijking met latere keuringen, de efficiëntie van de verbranding in de motor wordt berekend en er wordt naar veiligheid gekeken. Wij mogen deze keuring niet zelf uitvoeren, maar werken samen met een vaste partner die deze keuringen kan verzorgen.

Benieuwd wat De Wit Aggregaten voor u kan doen? Neem contact met ons op!

    Voornaam*

    Achternaam*

    Telefoon*

    Bericht*

    Of neem contact op via onderstaande button.